XT Дизайн, Пловдив - интериорен дизайн за дома и офиса. Изработка на интериорни врати и всички видове мебели. Кухня по поръчка.СТУДИОТО е специализирано в областта на интериорния дизайн. Екипът ни е съставен от професионалисти дизайнери и визуални артисти с дългогодишен опит.
Изготвяме и реализираме цялостната концепция за вашия дом, хотел, офис, заведение, магазин. Целта ни е да предлагаме високо качество на услугите си и максимално да улесним клиента в избора му.
Нашият екип познава и използва съвременните технологии и спецификата на материалите, подбира най-доброто за да създаде перфектния интериор за конкретните хора и нужди. Целта ни е в зависимост от пространството да създадем интериор, който да бъде функционален, естетически и хармоничен, да има характерно излъчване, следващо личността и начина на живот на клиента. Смятаме че качеството на изпълнение е не по малко важно от проектирането, и държим на прецизното и професионално изпълнение на идеите си.
Офисът ни се намира в центъра на гр. Пловдив и е винаги отворен, за да Ви предложим професионален съвет и индивидуално решение според Вашите изисквания.
Извършваме пълно проектиране за обзавеждането Ви, висококвалифицираните ни специалисти изготвят идеен триизмерен проект, който съчетава максимално функционалността, удобството и уюта на помещението.